Salzburgring interjúk

Túlvagyunk a ZES DTM Bajnokság utolsó előtti futamán is, ahol Morvai Norbert betonba öntötte magát a dobogó legfelső fokán.

Azonban a 2. futamot Mihajlowics Máté nyerte, ezúttal másodszorra a Dtm bajnokság keretein belül.

Interjúk:

Ismét behúztál egy futamot, gratulálunk!
Taktikai húzás volt a részedről kicsit hátrébb végezni az első futamon,
hogy ezáltal a másodikon több autónyi előnnyel indulhass Morvaiék előtt?

Sajnos nem taktika volt. Rajtnál kicsit visszaestem majd viszonylag gyorsan feljöttem 2 helyet de Gembiczkin megakadtam nem volt elég a tempóm ellene

aztán jött Kalocsai és visszaestem a 7. helyre !

A 2. futamnál már tudtam hogy a lehető leghamarabb az élre kell állnom végül sikerült kihasználnom az E30 kis tempó előnyét az egyenesbe és sikerült kiépítenem némi előnyt.

Gondoltam hogy az élmenők fel fognak jönni, Kerekes utol is ért a végére de inkább biztosra mentem és nem autóztam 100%-ot a végén. 

Matematikailag megnyerted a bajnokságot, gratulálunk!
Az utolsó Hockenheimi versenyre ennek ellenére a szokásos felkészült
formádat hozod majd,
vagy csak örömfutam lesz?

Természetesen az utolsó fordulót is igyekszem majd az eddigiekhez hasonlóan komolyan venni. Elvégre is versenyzők vagyunk, és ha nem a győzelem lenne a cél, akkor lényegében nem is lenne értelme az egésznek. Ezen kívül hozzátartozik még az is a dologhoz, hogy a Salzburg-i 2. futamon végig kicsit magam alatt teljesítettem, illetve két komolyabb hibát is vétettem, így ezeket szeretném most javítani.

Emellett pedig ismét igyekszem majd segíteni a mezőnyt setup-okkal és visszajátszásokkal, ahogy az előző forduló előtt is tettem. Úgy láttam többen is tudtak profitálni a dologból, és a verseny is színvonalasabbnak tűnt amit mindenképpen pozitívan értékelek.

Találkozunk Hockenheim-ben!

Nagy segítség a versenyzőknek, köszönjük!

Morvai setuppal vagy nélküle, de december 15-én lezárul az őszi Dtm bajnokság. Szurkoljunk nekik minél többen a Hockenheim-i zárófutam közvetítésén.

Jó tapadást!

Zengő E-sport csapata